11

Premantura, taj mali, slikoviti gradić, smješten na samom jugu istarskog poluotoka, savršeno je mjesto za odmor, bilo u krugu obitelji ili prijatelja. 

Nadomak zaštićenog parka prirode Rt Kamenjak, dužine 5km, s nezaboravnim uvalama, bogatim životinjskim i biljnim svijetom,  kojeg oplakuje kristalno bistro Jadransko more, naš novo izgrađeni hotel “PUNTA BLU” otvara svoja vrata kako bi vam pružio odmor na savršenom mjestu stvorenom za odmor duše i tijela.

Hotel sa 4 zvjezdice, izgrađen u modernom, minimalističkom stilu, na samo 350m udaljenosti od mora, svojom jednostavnošću neće vas ostaviti ravnodušnim, a osvježenje možete potražiti i na hotelskom bazenu. Naš restoran učinit će da još dugo pamtite mirise i okuse vašeg godišnjeg odmora.

Hotel raspolaže sa 12 apartmana moderno uređenih i u potpunosti opremljenih. Nudimo vam dvije vrste smještaja; jednosobni apartmani za max 4 osobe, i dovosobni za 6 osoba, koji rapolažu sa dvije kupaonice, a svi apratmani imaju i svoju zasebnu terasu.

Uz mogućnost doručka, u večernjim satima  osim u restoranu našeg hotela, možete uživati i u jednostavnom i brzom grizu posječujući naš Burger Bar, koji uz burgere nudi i meso sa grilla, pizze te veliki izbor piva.

Za vrijeme vašeg boravka nikako ne smijete propustiti posjet obližnjoj Puli (9km udaljenosti) gradu bogate povijesno kulturne tradicije, sa rimskim amfiteatrom iz 1. stoljeća, starim rimskim forumom i zanimljivom mješavinom arhitektonske ostavštine.

 Za one željne zabave,  Pula je bogata  zabavnim i kulturnim životom, a njene su tople noći ispunjene festivalskim i koncertnim događanjima pa će i oni željni zabave sigurno zadovoljiti svoje apetite.

Kontakt:

reception • 00385 52 637 035
booking • 00385 98 334491
puntabluhotel@gmail.com